Η εταιρεία «ECO GARDEN» μετρά στο ενεργητικό της δεκαπέντε χρόνια συνεχούς δραστηριοποίησης στον χώρο των έργων πρασίνου και των συντηρήσεων εξωτερικών χώρων.

To έμψυχο δυναμικό της, το οποίο αποτελείται από γεωπόνους, αρχιτέκτονες τοπίου, εξειδικευμένους τεχνίτες και εργάτες, φιλοτεχνεί καλαίσθητους υπαίθριους χώρους με γνώμονα την αισθητική αξία αλλά και τις λειτουργικές σας ανάγκες, σεβόμενο πάντα το πολυτιμότερο αγαθό όλων: το νερό. Η ιδιαίτερη πνοή που εμφυσούμε σε κάθε μας κήπο θα μεταμορφώσει τον υπαίθριο χώρο σας σε ένα ανεκτίμητο «καταφύγιο» μέσα στο αστικό τοπίο.

Η ολιστική φιλοσοφία που ασπαζόμαστε είναι ότι ο κήπος πρέπει να ικανοποιεί όλες τις αισθήσεις, αφού η όραση, η ακοή, η όσφρηση, η γεύση αλλά και η αφή μπορούν να διεγείρονται ευχάριστα κάθε στιγμή της ημέρας.

ecogarden_poioieimaste

Η αναφορά της λέξης «ΕCO» στην επωνυμία της εταιρείας δεν είναι συμπτωματική, αφού τα κριτήριά μας στη διαμόρφωση των εξωτερικών χώρων είναι η οικολογική αντίληψη και η οικονομία στη διάθεση υδάτων που χρειάζονται τα φυτά – οι μικροί πρωταγωνιστές των έργων μας.